HISTORIK

MIN HISTORIA

MINA TIDIGARE UPPDRAG


Under verksamma år som företagare har Kristina Fryxell arbetat i egen praktik i Stockholm samt Örebro. I dag utgår företaget från egen praktik i hemmet. Uppdragsgivare över tid harvarit både myndigheter, företag samt privatpersoner. Inom företagets arbetsområden har uppdragen handlat bland annat om:


Arbetsmarknadspolitiskt projekt

Detta uppdrag handlade om coachande handledning mot arbetssökande och långtidssjukskrivna. Insteget var att hålla klassundervisning i två olika grupperingar kring temat personlig utveckling, även terapeuiska insatser förekom på individbasis.

Konstfack, statlig högskola i Stockholm
Handledning för rektorer. Coachande samtal/terapeutiska insatser mot individ samt team-building av grupp. Fortbildning för personal i seminarium med temat "Må bra". Studentcoachning med syfte att höja den egna motivationen och prestationsnivån.
Arbetsförmedlingen
Coachande och stöttande insatser mot arbetssökanden, de som stod längst bort ifrån arbetsmarknaden. Här kan tilläggas att företaget under avtalsperiod två, utifrån AF:s egna ratingsystem, var ett av tre företag i Örebro län med bäst resultat.
Coachning med NLP, fortbildning
I utbildningssatsning, i både egen regi och i samverkan med hypnosskolan SSEAH, arrangerades fortbildning för verksamma terapeuter.
Handledning för företag
Flertal nyckelpersoner inom näringslivet har gått i egen handledning. Några av dem är Svenska Försvarsrestauranger, Svensk Fastighetsförmedling, Byggmaskiner i Örebro AB, Restaurangkonsult, H&M med flera.
Utbildningsanalys/handledare
Anlitades för genomförande av utbildningsanalys för terapeutstuderande vid SSEAH, hypnosutbildning samt handledare vid Hälsocoachutbildningen, Örebro
Folkhögskola.
Konferensgeneral
Arrangör och administratör av Hypnoterapeuters Årliga rikskonferens.
Individuell coachning, terapi och samtal
Privatpersoner i egenterapi, coachning och samtal.

MINA UTBILDNINGAR OCH CERTIFIKAT


Jag har gått en internationell coachutbildning steg 1 för Skandinaviska Ledarhögskolan som samarbetar med International Coaching Community (ICC).

Denna coachutbildning är kvalitetssäkrad på nivå 1 av EMCC.

KURSINTYG, KUNDINTYG SAMT TIDNINGSARTIKLAR

Klicka för att läsa mer.

Mänskliga Resurser

FRYXELL UTVECKLING AB


Utbildad och certifierad inom NLP, Coachning, samtalsterapi och hypnoterapi/analys.

Organisationsnummer: 559206-2011

BG: 308-91 90

Swish: 1235749429

TA KONTAKT


Adress: Kvarngatan 55, 69235 Kumla

E-Post: kristina.fryxell@manskligaresurser.se

Telefon: 070-416 38 01

TELEFONTID


Måndag - Torsdag: 8.00 - 9.30Stängt fredag - söndag & röda dagar


© Copyright. All Rights Reserved.

© Copyright. Jonas Olsson, Fotograf

Design by 692 Group AB